bulters, gebouw, locatie

over ons

Bulters & Bulters is een zelfstandig werkend adviesbureau op het gebied van bedrijfshuisvesting. We zijn gespecialiseerd in projectontwikkeling en bouwmanagement , huisvesting- en vastgoedadvies. We werken onafhankelijk en door heel Nederland.

Binnen projectontwikkeling en bouwmanagement (her)ontwikkelen wij uw gebouw als gedelegeerd opdrachtgever en dragen er zorg voor dat het gebouw gerealiseerd wordt conform uw wensen en eisen. Onze bouwmanagers zijn zeer ervaren en bewaken kwaliteit, planning en financiƫn binnen de afgesproken kaders. Wij streven naar een zo duurzaam mogelijk gebouw.

Binnen huisvesting- en vastgoedadvies begeleiden wij huurders van a tot z. Wij adviseren u welke huisvesting het beste voldoet aan uw organisatie en huidige duurzame ontwikkelingen. Wij helpen u bij het zoeken van het geschikte pand, begeleiden u bij de contractvorming en adviseren bij de inrichting waarbij het “nieuwe werken” een grote rol speelt.

Bulters & Bulters heeft bijna 20 jaar ervaring. Met ons netwerk van ervaren specialisten zijn we in staat kleine en grote complexe bouwprojecten te realiseren